KRIOLIPOLIZA

ALTERNATIVA KIRURŠKI LIPOSUKCIJI, varno, brez bolečin ter dolgotrajnega okrevanja.

S kriolipolizo odstranjujemo trdovratne lokalizirane maščobne obloge, ki jih ne moremo odpraviti z vadbo in uravnoteženo prehrano. Že po 35 minutah začnete izgubljati maščobo, dokončen rezultat pa je viden v roku 1-3 mesecev. Za viden rezultat zadostuje 1 do največ 3 terapije posameznega področja. Največkrat odstranjujemo področja na trebuhu, bokih, stegnih, nadlahteh in podbradku.S tretmajem kontrolirano zamrznemo maščobne celice in s tem dosežemo trajno zmanjšanje števila maščobnih celic v podkožnih tkivihbrez poškodb drugih tkiv ali celic. Maščobne celice odmrejo in se odstranijo iz telesa kot metabolni produkt skozi krvni in limfni obtok. Med postopkom se običajno odstrani okoli 30 % maščobnih celic

Največja prednost v primerjavi z ostalimi kriolipolizami na tržišču je možno tretiranje dveh do štirih predelov istočasno!

360 st. tehnologija pa omogoča kar 30% zmanjšanje maščobe tretiranega območja že po eni sami terapiji. Ob sami nekrozi tkiva zaradi vnetja in stimulacije fibroblastov koža postane tudi bolj napeta in čvrsta, kar je nujno potrebno za dober rezultat.

INJEKCIJSKA LIPOLIZA (raztapljanje odvečne maščobe) je metoda pri kateri s pomočjo tankih injekcijskih igel v podkožno maščevje vbrizgamo zdravilo fosfatidilholin, ki maščevje raztopi, na kar se le-to s pomočjo krvi transportira v jetra, kjer se predela in nato izloči iz telesa.

Rezultati zdravljenja so vidni po osmih tednih. Aplikacijo je potrebno ponoviti dva do tri krat, doseženi rezultat pa je trajen saj so rezultati pri pacientih, ki jih spremljajo za potrebe študije, po sedmih letih še vedno prisotni.

Injekcije za raztapljanje maščob služijo preoblikovanju telesa. Omenjeno zdravljenje uporabljamo za: trebuh, boke, podbradek, nadlakti ginekomastijo, jahalne hlače, stegno, kolena itd…