MEZOTERAPIJA

MEZOTERAPIJA

Neauvia Hydro Deluxe mezoterapija: gre za kombinacijo globinske hidracije ter biostimulacije. Preparat vsebuje 18 mg/ml čiste hialuronske kisline, ki je obogatena z 0,01% kalcijevim hidriksiapatitom.
Z mezoterapijo dosežemo hidracijo, revitalizacijo, stimulacijo kolagena, regeneracijo ter korekcijo povrhnjih gubic obraza, vratu, dekolteja in rok.
Po aplikaciji se aktivirajo naravni procesi nastajanja kolagena, koža tako postane bolj čvrsta in napeta.
Rezultati so vidni že po prvi terapiji zaradi učinka hialuronske kisline. Kalcijev hidroksi apaptit ter dodani aminokislini glicin ter L-prolin (glavni sestavini kolagena) pa delujejo na dolgi rok z aktivacijo nastajanja kolagena, ki je glaven pri izboljšanju napetosti ter elastičnosti kože. Prav zaradi vseh naštetih učinkovin ima mezoterapija z biorevitalizacijo močnejši in trajnejši učinek.
Postopek aplikacije: produkt se vnaša intradermalno z majhnimi iglicami. Kožo pred tem omrtvičimo z lokalno anestetično kremo.
Za doseganje optimalnih rezultatov svetujemo 3 tretmaje v razmaku enega meseca ter nato za ohranjanje doseženega učinka še redno ponavljanje na 6 mesecev.

Prednosti produkta:

  • visoko koncentrirana hialuronska kislina aplicirana intradermalno izboljša hidracijo kože
  • dodatek kalcijevega hidroksiapatita stimulira nastajanje kolagena in elastina v koži, posledično se povečata čvrstost ter tonus kože
  • dodani aminokislini glicin ter L-prolin sta nujni pri izgradnji kolagena
  • zelo varen produkt zaradi pridobivanja iz bakterije Bacillus subtilis
  • regeneracija ter glajenje površinskih gubic