Logotip spletnega mesta

Dr. Voss Top Peel nega kože

Nega je namenjena koži z mozolji in aknami (rdeča in vneta koža), mastni koži z razširjenimi porami, hiperpigmentacijam (pigmentni madeži) kot tudi pomlajevanju kože.

Opis:

TOPPEEL NEGA je rešitev za problematično kožo.

Nega je namenjena koži z mozolji in aknami (rdeča in vneta koža), mastni koži z razširjenimi porami, hiperpigmentacijam (pigmentni madeži) kot tudi pomlajevanju kože.

TOP PEEL je visoko učinkovit ‘leave on’ piling na nivoju epidermisa (povrhnjice), ki ima biološki mehanizem delovanja.

  • Ima zelo nežno in usmerjeno delovanje, ki ne poškoduje kožnih struktur. Celice vrhnjice ne razžira, temveč jih postopoma odlušči sloj za slojem.
  • Pospešeno obnavlja kožo – povrhnjica postane tanjša, bolj fleksibilna, odporna, celoten epidermis pa se odebeli.

NA VOLJO IMAMO 3 RAZLIČNE STOPNJE PILINGA IN 3 RAZLIČNE NEGE:

(AKNE, HIPERPIGMENTACIJE, POMLAJEVANJE)

  1. TOP PEEL 2% krema za mastno in k vnetji nagnjeno kožo (akne)
  2. TOP PEEL 5% krema za površinski piling za pomlajevanje kože (splošno izboljšanje videza kože, vključno s pigmentnimi madeži)
  3. TOP PEEL 10% serum za ciljno odstranjevanje močnih pigmentacijskih motenj, starostnih peg ipd.

Tretmaji se lahko izvajajo kadarkoli med letom in tudi večkrat letno.

KAJ JE TOP PEEL?

Naravna rešitev za številne kožne težave!
Mehanizem delovanja: aktivna sestavina v izdelkih Toppeel je KAPRILOIL SALICILNA KISLINA (INCI: CSA). Topnost v maščobah (in ne v vodi) je razlog, da bolje prodira v zgornje strukture povrhnjice, nikoli pa ne prodira do usnjice (epidermisa) in zato ne poškoduje globljih kožnih struktur.

Prednosti postopka uporabe CSA:

  • Ciljno in zel nežno odstranjevanje zgornje rožene plasti. Postopek lahko primerjamo s košnjo zelenice: namesto agresivnega odstranjevanja, enostavno »pokosimo« roževinaste celice. Zato na koži ne ostajajo nepravilnosti, kot po uporabi drugih kislinskih pilingov, ampak je koža po negi popolnoma gladka. To je poseldica dejstva, da učinkovina na epidermis deluje selektivno (za razliko od običajnih pilingov) in ciljno raztopi naravno vez v roženih celicah.
  • Spodbujanje naravnega cikla obnove kože za pomlajen videz.
  • Rožena plast se okrepi, je prožnejša ter manj dovzetna za nastanek gub.
  • Postopek se lahko izvaja kadarkoli med letom (neodvisno od letnih časov) in tudi večkrat na leto.
  • Antibakterijsko, protivnetno, protimikrobno delovanje.

Zaradi lipofilnih lastnosti CSA izjemno dobro prodira v folikle dlačic (akne) ter v globlje plasti kože. Je močan komedolitik, zmanjšuje pore in ima pH- vrednosti kože, zato nevtralizacija po uporabi ni potrebna.

Opazili smo, da CSA poleg zgoraj navedenih ciljev preprosto odstranjuje tudi starostne pege, starostne brazgotine in številne druge kožne nepravilnosti. 

Pred uporabo Top peel izdelkov vam na podlagi vašega stanja kože v salonu izvedemo prvi tretma, nato boste po prejetih navodilih lahko sami nadaljevali z ustrezno nego doma – v salonu imamo na voljo različne izdelke in pakete kozmetike Dr. E. Voss za vzdrževanje domače nege kože.

Cenik:

Top peel nega akne (obraz): 70 €
Top peel nega akne (hrbet): 90 €
Top peel nega antiage: 80 €
Top peel nega pigmentni madeži (obraz): 90 €