Logotip spletnega mesta

Storitve

V Estetiki Fink stremimo k uporabi najnovejših estetskih metod na področju estetske medicine.

Estetika in pomlajevanje

Botulin Toksin

Ena izmed najpogosteje izvajanih storitev v estetski medicini. Botulin uporabljamo za omilitev aktivnih gub, ki nastanejo kot posledica obrazne mimike.
Gre za minimalno invaziven, skoraj neboleč poseg, s hitrim učinkom.

Dermalna polnila

Dermalna polnila vsebujejo hialuronsko kislino in so namenjeni pomlajevanju obraza ter preoblikovanju obraznih struktur.
S polnili nadomestimo izgubljen volumen ter ponovno stimuliramo naravne regeneracijske procese.

ENDYMED 3DEEP RF tehnologija št. 1

EndyMed medicinska naprava z različnimi aplikatorji za tretiranje kože od glave do pet. Radiofrekvenčna tehnologija št. 1 na svetu!

HIFU ULTRAFORMER III nekirurški lifting
Trenutno ena najbolj popularnih metod nekirurškega facelifta.
Lifting in učvrščevanje kože obraza, vratu, dekolteja
Pomlajevanje kože
Dvig obrvi
Zmanjševanje podbradka
PRX-T33 brezigelna biorevitalizacija

Na popolnoma drugačen, inovativen način spodbimo naravno regeneracijo kože ter zagotovimo takojšnje estetsko izboljšanje in globinsko vlaženje kože. Ožanje por, enakomeren ten, izboljšana struktura kože, globinska obnova in vlaženje kože, napeta in gladka koža.

PRP terapija z lastno plazmo

Naravna metoda pomlajevanja z injiciranjem vaše lastne krvne plazme.
S plazemsko terapijo, bogato s trombociti izkoristimo naravne vitalne sposobnosti kože ter okrepimo rastne dejavnike za obnovo elastina in kolagenskih vlaken.

Dermapen 4 medicinski microneedling

Minimalno invaziven poseg, s katerim omogočimo vnos aktivnih učinkovin globoko v kožo. Medicinski microneedling je učinkovita terapija za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti – akne, pigmentni madeži, brazgotine po aknah, široke pore, gubice in drobne linije na koži, rosacea ipd.

Medicinski kemični piling
S kemičnim pilingom odstranimo odmrle celice, spodbudimo regeneracijo celic ter tvorbo kolagena.
Uporabljamo profesionalne kemične pilinge linije NeoStrata, katero sestavljajo pilingi različnih koncentracij (20%-70%).
Plasma IQ

PLASMA IQ je tretma, ki uporablja plazmo (ionizirane delce, ki so nabiti z energijo) za dosego učinka. Postopek je varen, minimalno invaziven in učinkovit. Žarek generira toploto in povzroči sublimacijo zgornje plasti kože (epidermisa), brez poškodb ostalih predelov kože.

JALUPRO biorevitalizacija

Edinstvena kombinacija aminokislin in hialuronske kisline.
Jalupro deluje kot biorevitalizator, saj spodbuja proizvodnjo novih celic ter pomaga oživiti naravne lastnosti vaše kože – tvorbo lastnega kolagena. Jalupro je hitro delujoča rešitev, ki s svojimi bogatimi sestavinami privedejo do sijaja in pomladitve kože.

Mezoterapija​

Mezoterapija je namenjena pomlajevanju ter intenzivni hidraciji kože obraza, vratu, dekolteja in rok. Z  injiciranjem aktivnih učinkovin v globlje plasti kože dosežemo hidracijo, revitalizacijo, stimulacijo kolagena, regeneracijo ter korekcijo povrhnjih gubic kože.

Oblikovanje telesa

EndyMed Contour - odstranjevanje celulita in maščobnih oblog
 
EndyMed CONTOUR celovita rešitev za preblikovanje postave, s klinično dokazanimi rezultati. Neinvazivna terapija  z globoko, kontrolirano in usmerjeno energijo zagotovi reševanje težav s celulitom, ohlapno kožo ter odvečno maščobo.
Kriolipoliza - zamrzovanje maščobnih oblog

S kriolipolizo odstranjujemo trdovratne lokalizirane maščobne obloge, ki jih ne moremo odpraviti z vadbo in uravnoteženo prehrano. Že po 35 minutah začnete izgubljati maščobo, dokončen rezultat pa je viden v roku 1-3 mesecev.

Injekcijska lipoliza

Nezaželene trdovratne maščobne obloge, ki se jih kljub uravnoteženi prehrani in redne vadbe nikakor ne moremo znebiti, lahko zelo vplivajo na slabo počutje v našem telesu.

Elektromagnetna stimulacija mišic - Rena Sculpt
Neinvazivna metoda preoblikovanja telesa z elektromagmetnim pulzirajočim delovanjem.
– Izboljšamo mišični tonus
– Povečamo mišično maso
– Treniramo mišice
– Zmanjšamo delež telesne maščobe

Ostale storitve

Pospeševanje rasti las in zdravljenje lasišča

V Estetiki Fink uporabljamo dva načina za pospeševanje rasti las, večanje volumna ter zdravljenje lasišča – Mezoterapija in PRP terapija z lastno plazmo. Cilj teh dveh terapij temelji na spodbujanju delovanja in krepitvi lasnih mešičkov, z apliciranjem bogatih hranilnih in rastnih faktorjev v lasišče.

Oblikovanje ustnic

Oblikovanje ustnic velja za enega najbolj željenih posegov na področju estetske medicine. V naši ordinaciji uporabljamo samo najkvalitetnejša dermalna polnila (filerje) s hialuronsko kislino, ki se sčasoma razgradijo, zato je injiciranje povsem varno, naravno in učinkovito.

Dr. Voss Top Peel nega kože

Nega je namenjena koži z mozolji in aknami (rdeča in vneta koža), mastni koži z razširjenimi porami, hiperpigmentacijam (pigmentni madeži) kot tudi pomlajevanju kože.

Celluma LED svetlobna terapija

Energija, ki jo dajejo LED diode, klinično preverjeno izboljša celični metabolizem, pospešuje celjenje in obnavljanje poškodovanih celic kože ter spodbuja proizvodnjo kolagena – temelj zdrave, gladke kože.

Prekomerno potenje

Hiperhidroza oz. prekomerno potenje je zelo moteča in neprijetna težava, katera negativno vpliva na samozavest pri veliko ljudeh. Potenje je ponavadi izrazitejše v poletnih, toplih mesecih ali med športno aktivnostjo.

SHR, IPL + RF laser

Tehnologija kombinira lasersko tehnologijo in tehnologijo intenzivne pulzirajoče svetlobe za pričakovane rezultate brez bolečin. 
– Trajno odstranjevanje dlačic
– Lasersko pomlajevanje
– Odpravljanje kapilar na obrazu
– Odpravljanje hiperpigmentacij
– Zdravljenje aken
– Zdravljenje glivic na nohtih

Intravenozna terapija

IV terapija je zelo priljubljena terapija za izboljšanje kakovosti življenja, hidracijo telesa ter izboljšanje počutja ob oslabljenem imunskem sistemu.

Green Peel nega obraza z zelišči

Globinska regeneracija kože z zelišči. Green Peel postopek zeliščnega pilinga je eden od najbolj znanih in preizkušenih postopkov za izboljšanje stanja kože

Pogosta vprašanja

Tu lahko najdete odgovore na pogosta vprašanja. Če ne najdete odgovora, nas kontaktirajte po e-pošti ali telefonu.

Nahajamo se v industrijski coni Trzin, na naslovu Hrastovec 26.

Plačilo je možno z gotovino in kartico.

Svetujemo, da pridete na poseg nenaličeni oziroma z minimalno količino ličil.

Seveda, trenutno nudimo brezplačne posvete. Vabljeni!

Brezplačna parkirišča so na voljo pred estetskim centrom.

V primeru zamude več kot 15 minut, vam storitev žal ne moremo zagotoviti in boste prejeli nov termin. Svetujemo, da na termin pridete 5 minut prej, saj je potrebno pred posegom izpolniti tudi vprašalnik o vašem zdravju.