Elektromagnetna stimulacija mišic

EMG stimulacija mišic je inovativna, neinvazivna metoda preoblikovanja telesa z elektromagnetnim pulzirajočim delovanjem. Že po 4-ih terapijah dosežemo 16% porast mišične mase ter 19 % izgubo maščobe tretiranega področja.

Opis:

EMG stimulacija mišic je inovativna, neinvazivna metoda preoblikovanja telesa z elektromagnetnim pulzirajočim delovanjem. Že po 4-ih terapijah dosežemo 16% porast mišične mase ter 19 % izgubo maščobe tretiranega področja. Izboljša mišični tonus, zmanjša delež telesne maščobe, poveča mišično maso, trenira mišice, zdravi urinsko inkontinenco, zdravi diastazo po porodu, zmanjša bolečine v križu. Terapija je primerna za ženske in moške, ki si želijo hitre in učinkovite rezultate na svojem telesu, brez bolečin in napora. Stimuliramo lahko trebušne, glutealne, stegenske ter nadlaktne mišice.

Naprava ima US FDA in EU CE certifikat za varnost in učinkovitost. Povzroči močne mišične kontrakcije in s tem dosežemo hitre in zavidljive rezultate. Omogoči 20.000 submaksimalnih mišičnih kontrakcij v 30-ih minutah

Jačanje mišic trebuha poleg estetskega izgleda močno vpliva tudi na zdravstveno stanje posameznika. Trening trebušnih mišic je zlasti priporočljiv ob diastazi mišic po porodu ali pri tistih, ki imajo težave z inkontinenco, prav tako tudi pri vseh, ki imajo bolečine v križu zaradi nezadostne podpore mišičnega steznika.

Rezultati:

Po 4-ih terapijah rezultat traja približno do 6 mesecev. Za vzdrževanje optimalnih rezultatov pa se svetuje ponovitev terapije na 2-3 mesece.

Terapija je brez stranskih učinkov in ne zahteva okrevanja, zato se lahko takoj po terapiji vrnemo k vsakodnevnim aktivnostim.

 

Razlika med magnetno ter električno stimulacijo mišic?
Elektromagnetna stimulacija je neboleča in ne potrebuje nastavitve elektrod, magnetna polja prehajajo skozi oblačila, tkiva in kosti na poti do sicer nedostopnih predelov.e potrebujejo stika s kožo, stimulira mišice, ki jih ne moremo doseči z električno stimulacijo.

Kontraindikacije:

  • prisotnost elektronskih vsadkov ali kovinskih elementov
  • nosečnost ter dojenje
  • malignom, epilepsija, pooperativno stanje