Kriolipoliza

S kriolipolizo odstranjujemo trdovratne lokalizirane maščobne obloge, ki jih ne moremo odpraviti z vadbo in uravnoteženo prehrano. Že po 35 minutah začnete izgubljati maščobo, dokončen rezultat pa je viden v roku 1-3 mesecev.

Opis:

Alternativa kirurški liposukciji, varno, brez bolečin ter dolgotrajnega okrevanja.

Največkrat odstranjujemo področja na trebuhu, bokih, stegnih, nadlahteh in podbradku.s tretmajem kontrolirano zamrznemo maščobne celice in s tem dosežemo trajno zmanjšanje števila maščobnih celic v podkožnih tkivihbrez poškodb drugih tkiv ali celic. Maščobne celice odmrejo in se odstranijo iz telesa kot metabolni produkt skozi krvni in limfni obtok. Med postopkom se običajno odstrani okoli 30 % maščobnih celic.

Največja prednost v primerjavi z ostalimi kriolipolizami na tržišču je možno tretiranje dveh do štirih predelov istočasno!

360 stopinj tehnologija pa omogoča kar 30% zmanjšanje maščobe tretiranega območja že po eni sami terapiji. Ob sami nekrozi tkiva zaradi vnetja in stimulacije fibroblastov koža postane tudi bolj napeta in čvrsta, kar je nujno potrebno za dober rezultat.

Postopek:

S kriolipolizo odstranjujemo trdovratne lokalizirane maščobne obloge, ki jih ne moremo odpraviti z vadbo in uravnoteženo prehrano. Že po 35 minutah začnete izgubljati maščobo, dokončen rezultat pa je viden v roku 1-3 mesecev. Za viden rezultat zadostuje 1 do največ 3 terapije posameznega področja.

Cenik:

KRIOLIPOLIZA – odstranjevanje odvečnih maščob (60 min)
1 terapija – ena ročka (en predel): 250 €
1 terapija – dve ročki (večji predel/več različnih predelov): 350 €