Green Peel nega obraza

Globinska regeneracija kože z zelišči.

Green Peel postopek zeliščnega pilinga je eden od najbolj znanih in preizkušenih postopkov za izboljšanje stanja kože. Izumila ga je Christine Schrammek pred 60-imi leti. Cilj je bil pomagati ljudem, ki imajo težave s kožo.

Green Peel zeliščne pilinge lahko izvajajo le certificirani kozmetologi/centri. Njihov edinstven učinek temelji na mešanici izbranih zelišč, ki med drugim vsebuje encime, minerale in vitamine. Zeliščna zmes se vmasira v kožo s posebno masažno tehniko in z določenim pritiskom. Odvisno od količine zelišč, ki se uporabljajo in od trajanje masaže, se zgornji sloj kože ali stimulira ali se v celoti obnovi po procesu luščenja. Količina uporabljenih zelišč ima ključno vlogo v tem procesu. Izboljšujejo krvni obtok in s tem izmenjavo kisika v koži in stimulirajo celično presnovo.

V primerjavi z drugimi pilingi, Green Peel ne vsebuje nobenih kemičnih sestavin, silikonov ali ostalih škodljivih substanc.

60 letna uspešna zgodba pri obravnavanju:

  • Nečiste kože
  • Široke pore
  • Povnetne hiperpigmentacije
  • Utrujena, bleda, pusta koža
  • Neenakomerna koža, brazgotine, akne
  • Koža brez elastičnosti

Na voljo so 3 različne nege za kože različnih potreb:

GREEN PEEL ENERGY – Vitalnost in regeneracija brez učinka pilinga

Energy nega opazno koži povrne energijo! Postopek spodbuja prekrvavitev, oskrbo s kisikom in metabolizem celic in vodi k izboljšanju naravne teksture kože brez kakršnega koli učinka luščenja. Pomaga zmanjšati znake staranja na koži, kot tudi nečistoče, brazgotine in pigmentacijske motnje na koži. Postopek se lahko izvaja na 14 dni.

Koža je po tretmaju rahlo pordela in mravljinčasta, lahko se rahlo lušči. Izogibati se je potrebno intenzivnemu izpostavljanju soncu.

GREEN PEEL FRESH UP – Popolna osvežitev za vašo kožo

Drugo ime za Fresh Up nego je Party Peel, saj se pogosto izvaja pred pomembnejšimi dogodki. Nega za takojšen efekt, brez izrazitega luščenja. Kožo poživi, stimulira celice in osveži. Z nego odpremo pore in kožo pripravimo na optimalen vnos aktivnih sestavin. Nega se lahko izvaja na 7 dni.

GREEN PEEL BLACK CLEARING – Zeliščna nega za najstniško kožo

Nega je primerna za mlado, nečisto kožo.