ReduStim Biostimology

Stimulira odpravljanje nakopičenih maščobnih celic iz telesa in zagotavlja doslej nikoli doseženih rezultatov hujšanja.

Nobena naprava doslej ni ponudila rešitve za vse tiste, ki se trudijo z izraženo debelostjo in prekomerno telesno maščobo na celotnem telesu.

ReduStim Biostimology je edinstvena tehnologija na svetu, ki deluje na celotno telo in uspešno trajno zmanjšuje podkožno in visceralno maščobno tkivo ter aktivira limfno drenažo za odstranjevanje toksinov in zadrževanje vode iz telesa. Kopičenje odvečne maščobe v telesu pogosto privede do številnih bolezni, kot so kardiovaskularne bolezni, kap, diabetes in neplodnost.

REDUSTIM Biostimology naprava temelji na tehnologiji biomagnetnih polj, s čimer naravno stimulira odpravljanje nakopičenih maščobnih celic iz telesa in zagotavlja doslej nikoli doseženih rezultatov hujšanja.

Klinične raziskave so pokazale, da z ReduStim Biostimology v povprečju zmanjšamo obseg pasu od 5-6 cm že po 12ih 30 minutnih terapijah.

Kako deluje naprava?
Značilnost BIOSTIMOLOGY® patentirane tehnologija: deluje z izmeničnimi magnetnimi polji pri nizkih frekvencah. Magnetna stimulacija povzroči aktivacijo Ca pumpe (kalcijevih kanalov) in s tem aktivacijo encimov Ca ATP- az, ki so lokalizirani v sarkoplazemskem retikulumu v mišični celični membrani. Poveča se aktivnost teh ATP-az in s tem razgradnjo ATP (porabi se celična energija) in to  posledično pomeni aktivacijo naravne lipolize – razgradnjo maščob shranjenih v maščobnih celicah ob mišici. BIOSTIMOLOGY® tehnologija tako aktivira del cikla porabe energije, kot da bi se izvajala fizična aktivnost. Zmanjšanje odvečne maščobe torej dosežemo s stimuliranjem naravne lipolize. Bistveno je da aktiviramo tako gladko kot prečno progasto muskulaturo. Ker gladke mišice nimajo glikogenske zaloge, se prej porablja visceralna maščoba. Tako z BIOSTIMOLOGY®  zgubljamo in visceralno in površinsko maščobo – zgubimo 2 x več visceralne po opravljenih meritvah v študijah.

PREDNOSTI BIOSTIMOLOGY® TEHNOLOGIJE: izguba obsega na naraven način brez stranskih učinkov • neinvazivna in varna metoda • stranki prijetna terapija • terapijo lahko izvajamo vsak dan, priporočamo ga dvakrat na teden • edinstvena metoda v boju proti debelosti.

Edinstveno celostno pomlajevanje telesa. Tudi z zdravstvenimi učinki: metabolni sindrom, kardiovaskularne bolezni, jetrna zamaščenost, neplodnost,…

Kaj je viscelarna maščoba?

Visceralna / globoka maščoba v trebuhu, ki se kopiči okoli notranjih organov je povezana s presnovnimi in hormonskimi motnjami, povečanim tveganjem za kardiovaskularne bolezni in raka, ter kot diabetes tipa 2 ali kot povečano tveganje za neplodnost.

Zaradi zmanjšanja podkožne maščobe po opravljenih priporočenih tretmajih lahko pričakujete, da bo vaša konfekcijska številka nižja do dveh številk.

PROTOKOL TERAPIJ

V 4 tednih do odličnih rezultatov:

– Zmanjšanje obsega pasu od 5 do 6 cm (dve konfekcijski številki manj)
– Oblikuje celotno telo (trebuh, boke, hrbet, roke, zadnjico in cele noge)
– Odpravi celulit in vrača mladosten tonus kože

PREDNOSTI:

  • Brez stranskih učinkov
  • Brez okrevanja
  • Popolnoma neboleče terapije
  • Klinično dokazani rezultati v več kot 15-letnih raziskava
  • Je edini aparat na svetu s FDA certifikatom za redukcijo maščobe
  • Celoten postopek traja 40 – 45 minut in se lahko izvaja do 3x tedensko
  • Akumulirana maščoba se razgradi po popolnoma naravni poti

REZULTATI

Kontraindikacije:
Razen izrecne kontraindikacije – osebe s pacemakerji, ni drugih posebnih kontraindikacij, saj so bioenergijska polja popolnoma neškodljiva. Kljub temu, da je popolnoma varna, terapije ne svetujemo:
– Motnje strjevanja krvi, jemanje antikoagulantov
– Nenadzorovana hipertenzija
– Sladkorna bolezen
– Flebitis in/ali vaskulitis
– Rak ali tumorji
– Prekomerna debelost
– Nosečnost
– Krhkost žil
– Nedavna operacija (6 tednov)
– Okužbe Kobe/odprte lezije
– Krčne žile (v predelu zdravljenja)
– Starost manj kot 18 let