WIQO Hranilna in vlažilna krema za normalno ali mešano kožo 50 ml

55,00 

WiQO hranilna in vlažilna krema za normalno ali mešano kožo zagotavlja hranila in snovi, ki jih potrebujejo vsi tipi kože za ohranjanje idealnega, dolgotrajnega vlaženja.

Opis

WiQO hranilna in vlažilna krema za normalno ali mešano kožo zagotavlja hranila in snovi, ki jih potrebujejo vsi tipi kože za ohranjanje idealnega, dolgotrajnega vlaženja.

INDIKACIJE

Zagotavlja hranila in snovi za zaščito, ki jih potrebuje tudi normalna in mešana koža za ohranjanje optimalnega vlaženja obraza, vrata in dekolteja.

Uporaba:Nanesite na obraz, vrat in dekolte zjutraj in zvečer ter po potrebi. Priporočamo uporabo WiQo hranilne in vlažilne kreme za suho kožo skupaj s WiQo Smoothing Face Fluidom. Kombinirano delovanje teh dveh izdelkov pomaga pri stimulaciji kože in ohranja njeno delovanje.

Opozorila:Rastlinski izvlečki, ki jih vsebuje WiQo hranilna in vlažilna krema za suho kožo, lahko povzročijo razlike v barvi in konsistenci izdelka, ne da bi vplivali na njegovo kakovost ali lastnosti.

INCI sestavine:VODA, GLICERIL STEARAT SE, DIKAPRILIL KARBONAT, ETILHEKSIL PALMITAT, PROPILEN GLIKOL, CETEARIL ALKOHOL, KAPRILNI TRIGLICERIDI, DIMETIKON, ETILHEKSIL METOKSICINAMAT, MAKADAMIJEVO OLJE, JOJOBINO OLJE, IZVLEČEK KORENINE AMERIŠKEGA SLAMNIKA, SONČNIČNO OLJE, RETINIL PALMITAT, TOKOFERIL ACETAT, KSANTANSKI GUMI, LECITIN, TOKOFEROL, ASKORBIL PALMITAT, CITRONSKA KISLINA, BENZILNI ALKOHOL, DEHIDROOCETNA KISLINA, NATRIJEV HIDROKSID, DINATRIJEVA EDTA, DIMETIKONOL, PARFUM (DIŠAVA), BENZIL SALICILAT, LIMONEN, CITRAL, HEKSIL CINAMAL, CINAMIL ALKOHOL, AMIL CINAMAL, IZOEVGENOL, GERANIOL, CITRONELOL, LINALOL, HIDROKSICITRONELAL.

Kategorija:
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna