WIQO PRX-Therapy paket za nego kože (serum in krema)

96,00 

PRX-Therapy paket je namenjen za nadaljnjo nego kože doma in še dolgotrajnejše rezultate po terapiji PRX-T33. Paket vsebuje 1x WiQO hranilno in vlažilno kremo za suho kožo 50ml in 1x WiQo Smoothing Fluid za glajenje kože na obrazu 30ml.

Opis

PRX-Therapy paket je namenjen za nadaljnjo nego kože doma in še dolgotrajnejše rezultate po terapiji PRX-T33. Paket vsebuje 1x WiQO hranilno in vlažilno kremo za suho kožo 50ml in 1x WiQo Smoothing Fluid za glajenje kože na obrazu 30ml.

 1. WiQo hranilna in vlažilna krema za suho kožo vlaži in neguje kožo, ki ima spremenjeno strukturo ali kaže vplive staranja in vremenskih dejavnikov (sonce, veter, mraz). Potrebno jo je uporabljati po profesionalnih pilingih, s katerimi odstranimo zaščitni sloj kože. Krema ta zaščitni sloj obnovi in prepreči izsušenost kože zaradi prekomernega izgubljanja vlage, ki povzroča srbenje, pordelost in razpokanost.
  INDIKACIJE
  Krema je primerna za obraz, vrat in dekolte. Ščiti kožo, ki nima fiziološkega zaščitnega sloja zaradi kemičnega pilinga ali drugega estetskega postopka. Dobro ga prenaša tudi najobčutljivejša koža.
 2. WiQo Smoothing Face Fluid je dermokozmetični izdelek, ki vsebuje glikolno kislino (8 %) z nizkim pH in ima uravnoteženo formulo. Je nekomedogen, kar je potrjeno s certifikatom. Čeprav ima pH približno 3, ga dobro prenašajo vsi tipi kože in ne povzroča pekočega občutka.
  Po nanosu WiQo Smoothing Face Fluida morajo biokemijski mehanizmi spremeniti pH kože, da postane spet normalen, zato je potrebno pred nanosom druge kreme počakati vsaj 30 minut, da ne izničimo učinka nizkega pH. Ker encimski procesi poskušajo ponovno vzpostaviti normalen pH kože, jo s tem prisilijo v dnevno aktivnost, kar spodbuja in ohranja njeno delovanje.
  INDIKACIJE
  Fluid je primeren za vse tipe kože. Lahko ga uporabljamo tudi poleti (prepreči zadebelitev kože, ki jo povzročajo UV žarki).
Uporaba:WiQo hranilna in vlažilna krema za suho kožo
Nanesite zjutraj in zvečer ter po potrebi. Priporočamo uporabo WiQo hranilne in vlažilne kreme za suho kožo skupaj s WiQo Smoothing Face Fluidom. Kombinirano delovanje teh dveh izdelkov pomaga pri stimulaciji kože in ohranja njeno delovanje.

WiQo Smoothing Face Fluid za glajenje kože na obrazu
Fluid zadostuje za nego mastne kože, pri drugih tipih kože pa ga je potrebno uporabljati v kombinaciji z eno od WiQo hranilnih in vlažilnih krem. WiQo Smoothing Face Fluid deluje najbolje, če ga uporabimo vsaj 30 minut pred nanosom drugih izdelkov. Priporočena je dosledna in neprekinjena uporaba.

Opozorila:Izogibajte se nanosu na predel okrog oči. Nanesite le na nepoškodovano kožo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Lahko poškoduje občutljive predmete (nakit iz perl, kontaktne leče). Pri daljši izpostavljenosti soncu priporočamo uporabo ustrezne zaščite. Na začetku uporabe se lahko pojavi nežno zbadanje in blaga rdečica, kar je običajno.

INCI sestavine:WiQo hranilna in vlažilna krema za suho kožo
VODA, SHEA MASLO, PROPILEN GLIKOL, PARAFIN TEKOČI (MINERALNO OLJE), GLICERIL STEARAT SE, HIDROGENIRANI POLIDECEN, CETILNI ALKOHOL, BIS-PEG-18 METIL ETER DIMETIL SILAN, JOJOBINO OLJE, OLJE PŠENIČNIH KALČKOV, OLJE GROZDNIH PEŠK, IZVLEČEK LISTOV AMERIŠKEGA SLAMNIKA, BUTIL METOKSIBENZOILMETAN, OKTOKRILEN, BENZILNI ALKOHOL, PENTAERITRITIL TETRA-DI-T-BUTIL HIDROKSIHIDROCINAMAT, TOKOFERIL ACETAT, RETINIL PALMITAT, SONČNIČNO OLJE, DEHIDROOCETNA KISLINA, NATRIJEV GLUKONAT, PARFUM (DIŠAVA), BENZIL SALICILAT, LINALOL, LIMONEN, GERANIOL, CITRAL, KUMARIN, CITRONELOL, HIDROKSICITRONELAL, CINAMIL ALKOHOL, HEKSIL CINAMAL, AMIL CINAMAL.

WiQo Smoothing Face Fluid za glajenje kože na obrazu
VODA, DIMETIKON, GLIKOLNA KISLINA, PEG-8 DISTEARAT, STEARET-2, STEARET-21, GLICERIN, TOKOFERIL ACETAT, TOKOFEROL, CETEARIL ALKOHOL, DIMETIKONOL, LECITIN, ASKORBIL PALMITAT, BENZILNI ALKOHOL, DEHIDROOCETNA KISLINA, FITINSKA KISLINA, CITRONSKA KISLINA, NATRIJEV HIDROKSID.

Kategorija:
Vaša košarica
Vaša košarica je prazna